Parabeenivapaa - ilman mineraaliöljyä

sp-cart (0)
Ostoskorin välisumma: 0.00

YKSITYISYYS

Tarkoitus 
-417 on hyväksynyt tämän tietosuojalausunnon, kertoakseen sinulle käytännöt sivustoja käytettäessä. Käyttäessäsi tätä sivustoa hyväksyt tietosuojalausunnon ja käytännöt joita se kuvaa. Automaattinen nimettömän tiedon kerääminen
Kun vierailet -417 sivustolla, tiettyjä anonyymejä tietoja käynnistäsi kirjataan automaattisesti, kuten monilla muillakin kansainvälisillä sivuilla, tämä voi sisältää tietoja siitä millaista selainta käytät, palvelimen nimi ja IP osoite, minkä kautta käytät internettiä, päivä ja aika kun käyt sivustolla, sivustot joilla käyt samanaikaisesti kuin -417 sivuilla, ja internetin verkkosivuston osoite, jos sellainen on, josta liityit suoraan -417 sivustolle. Nämä tiedot eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavia.
Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot
  Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot ovat tietoja jotka koskevat henkilökohtaisesti sinua ja sallisi jonkun ottaa sinuun yhteyttä, kuten nimesi, osoitteesi, puhelin- tai faksinnumero, sosiaaliturvatunnus, sähköposti tai mikä tahansa tieto minkä annoit -417, josta sinut voi tunnistaa erikseen. www.minus417.com ei kerää mitään henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja sinusta, ellet anna siihen lupaa. Näin ollen, mikäli et halua -417 saavan mitään henkilökohtaisia tietojasi, älä lähetä niitä. Voit vierailla ja selailla -417 sivuja ilman, että annat mitään henkilökohtaisia tietoja itsestäsi. Voit myös valita paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja itsestäsi, joita voidaan jatkaa, kuten alla on kuvattu. -417 voi kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta verkkosivuillaan, alla kuvatuin tavoin:

Rekisteröintilomakkeet 
Jos sinulle tarjotaan mahdollisuus syöttää promootio, päästäksesi -417 rekisteröityneeksi asiakkaaksi tai mahdollisuus saada tietoa -417 toisen sivuston kautta, sinun tarvitsee hakea asiakkuutta, täyttämällä rekisteröintilomake sivuillamme. Tämä lomake vaatii tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka ovat esimerkiksi: nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, kiinnostuksen kohteet, tuotteen käyttö, ja / tai henkilökohtainen salasana.

  Liiketoimet & toiminta
Jos tulet rekisteröidyksi käyttäjäksi tai jos teet ostoksia -417 sivujen kautta, -417 kerää tietoa liiketoiminnoistasi, kiinnostuksen kohteistasi sekä muista toiminnoistasi sivuilla. Nämä tiedot voivat sisältää rajoituksetta sivustojen alueet missä vierailet, kaupan tyyppi, sisältö mitä katselet, lataat tai lähetät, maksutapahtuman summa, maksu, kuljetus- ja laskutustiedot, sekä ostosten tai palveluiden luonteen, hinnan ja määrän mitä teet sekä henkilöiden tai yhteisöjen tiedot, joiden kanssa olet yhteydessä tai vaihdat liiketoimintaa.


Sähköposti ja muu vapaaehtoinen viestintä
Voit myös valita olla yhteydessä -417 sähköpostitse, sivujemme kautta, puhelimitse, kirjeitse tai muulla tavoin. Keräämme tietoja näistä viestintätavoista ja tiedot voivat olla henkilökohtaisesti tunnistettavia.

Tietojen käyttö 

-417 voi käyttää sivujen kautta kerättäviä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja ensisijaisesti näihin tarkoituksiin:

Auttaa vakiinnuttamaan ja todentamaan käyttäjien henkilöllisyyttä;
Avaaminen, ylläpito, hallinnointi ja käyttötilien tai jäsenyyden huolto;
Käsittely, huolto tai liiketoimien valvonta ja näihin liittyvien viestien lähetys;
Palveluiden ja tuen tarjonta käyttäjille;
Sivuston kehittäminen, mukaan lukien sen räätälöinti käyttäjien mieltymyksiin;
Tarjoamalla käyttäjille tuotteen tai palvelun päivityksiä, Myynninedistämisilmoituksia ja tarjouksia ja muita tietoja -417 ja sen tytäryhtiöistä;
Kysymyksiisi, kommentteihisi ja pyyntöihisi vastaaminen;
Turvallisuuden ja yhtenäisyyden ylläpito järjestelmissä.


 

-417 käyttää automaattisesti kerättyä nimetöntä selaushistoriaa ensisijaisesti ylläpidon auttamiseen ja sivujen kehittämiseen. -417 voi myös käyttää yhdistettyjä nimettömiä tietoja antamaan informaatiota verkkosivuillaan mainostajille, potentiaalisille liikekumppaneille ja muille riippumattomille yhteisöille. Jälleen, tämäkään informaatio ei ole henkilökohtaisesti tunnistettava.
Tietojen luovuttaminen
-417 ei anna henkilökohtaisia ​​tietoja ulkopuolisille, kolmansille osapuolille käyttöön suoramarkkinointiin sinulle. -417 voi käyttää erillistä yhtiötä, jonka avulla se ylläpitää ja käyttää verkkosivujaan tai muuhun liiketoimintaan liittyviä asioita, nämä yhtiöt voivat saada henkilötietojasi tähän tarkoitukseen. -417 voi myös luovuttaa tietojasi laillisiin syihin vedoten kuten vastauksena valtuutetulle haasteeseen, valtiollisen pyynnön tai tutkimuksen, tai muuten laillisesti vaadittuun pyyntöön. Lopuksi, kun -417 liiketoiminta kehittyy, se saattaa myydä tai ostaa yritysten osuudet, missä tapauksessa asiakastiedot voivat olla yksi siirrettävistä osuuksista.
Ulkoiset linkit
-417 Sivuilla voi olla linkkejä muille sivustoille, mukaan lukien mainostajien tai kolmansien osapuolten sisällöntuottajien jotka tarjoavat latauksia -417 sivuilla. Huomioithan, että -417 ei ole vastuussa muiden osapuolien sivustojen sisällöstä. Sivustot jonne pääsee hyperlinkkien kautta, voivat käyttää evästeitä. 417 kannustaa sinua lukemaan näiden sivustojen yksityisyyskäytännöt, ennen kuin annat henkilötietojasi heille.

Turvallisuus
-417 ylläpitää fyysisiä ja elektronisia menettelytapoja auttamaan pitämään henkilötietosi turvassa. Jos liiketoimet tapahtuvat sivuillamme, siirtotiedot lähetetään ja vastaanotetaan -417 salatussa lomakkeessa, jossa käytetään Secure Sockets Layer (SSL) tekniikkaa suojamaan tietojasi. -417 rajoittaa valtuutetun pääsyn henkilötietoihisi niille henkilöille joilla on laillinen peruste niihin tietoihin, jotta voivat tarjota tuotteita ja palveluita sinulle. Huomaathan että, mitkä tahansa tiedot mitä lähetät internetin kautta, kuten sähköposti, ei voida täysin suojata luvatonta sieppaamista vastaan.

Valinnanvapaus viestinnässä 
Voidakseen tarjota palvelua sinulle, -417 tulee lähettää sinulle viestejä liittyen liiketoimiin, turvallisuuteen tai verkkosivujen ylläpitoon. Ajoittain, -417 ja sen tytäryhtiöt voivat myös haluta lähettää sinulle muita viestejä tai päivityksiä liittyen -417 ja sen tytäryhtiöiden tarjouksiin tai muuhun toimintaan. Jos et halua vastaanottaa ei liiketoimiin / turvallisuuteen liittyvää viestintää -417 ja sen tytäryhtiöiltä, lähetä sähköpostia, joka sisältää pyynnön asiakaspalveluun.


Tiedon laatu/Saatavuus 

Voit muuttaa, päivittää tai poistaa tietoja rekisteröintilomakkeesta lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun.
 

Kuljetusmaksut & Verot

Kuljetusmaksu jokaiselle tilaukselle on 10€

Tuotteen palautus:

On mahdollista palauttaa tuote sen alkuperäisessä pakkauksessa 30 päivän kuluessa laskun eräpäivästä. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen, lähetämme sinulle hyvityslaskun, jonka voit käyttää seuraavaan ostokseesi.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

-417 pidättää muutos- ja täydennysoikeudet itsellään ja voi näin ollen tehdä muutoksia koska tahansa. Mikäli käytäntöön tehdään merkittäviä muutoksia -417 ilmoittaa niistä kotisivuillaan.

Yhteydenotto meihin

Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojalausunnosta, käytännöistä tai yhteyksistä -417, ota ystävällisesti yhteyttä!