Parabeenivapaa - ilman mineraaliöljyä

sp-cart (0)
Ostoskorin välisumma: 0.00

Kuollutmeri on maailman suurin luonnollinen kylpylä. Koska se on maailman matalin paikka (417 metriä merenpinnan alapuolella) se on tulvillaan erilaisia mineraaleja, joilla on tieteellisesti todistettu olevan terapeuttisia voimia ja kosmeettisia hyötyjä. Kuolleenmeren elämää antavilla vesillä on maailman korkein mineraalipitoisuus – ällistyttävä 32 %. Sen sedimenttiperäiset savikerrokset rikasta, mustaa mutaa tuottaa erityisen yhdisteen luonnollisia elementtejä (10 kertaisesti meriveteen verrattuna) – kuten magnesiumia, kalsiumia, kaliumia, strontiumia, booria ja rautaa- jotka ovat välttämättömiä terveen ja kiinteän ihon ylläpitoon. Lopuksi, poikkeuksellisen matala korkeus tuottaa tiheän kerroksen puhdasta, saasteetonta ilmaa, joka tarjoaa lisätyn suojan haitallisia auringonsäteitä suodattaessa. Nämä ovat vain osa syistä miksi ihmiset tulevat ympäri maailman nauttimaan tästä maagisesta, terveyttä edistävästä keitaasta.

Päinvastoin. Ihmiset ympäri maailman, joilla on herkkä iho tai ihosairaus, tulevat Kuolleellemerelle sen mineraalirikkaaseen veteen. Kuolleenmeren mineraalit ovat maailman tunnetuimpien iholääkäreiden hyväksymiä ja suosittelemia. Ne ovat erinomainen lääke lievittämään iho-ongelmien oireita sekä samalla ylläpitämään tervettä ihoa. Valtaosa -417 tuotteista on hyväksytty herkälle iholle.

Mineraalit toimittavat syntaksin ihon luonnolliselle kielelle, joka mahdollistaa solujen välisen viestinnän ja auttaa ihoa paremmin hoitamaan aineenvaihdunnan toimintaa sekä säilyttää ja toimittaa kosteutta tarvittaessa. Elintärkeitä ihon hyvinvoinnille on magnesium, kalsium, kalium ja natrium, jotka keräävät ja sisältävät vettä, minkä takia niitä pidetäänkin Luonnollisina Kosteuttajina (Natural Moisturizing Factors, NMF).

-417 sydän on sen kallisarvoinen mineraali-yhdiste, uraauurtava yhdistelmä eteerisiä Kuolleenmeren mineraaleja maailman matalimmasta paikasta, Kuolleestamerestä, joka on -417 metriä merenpinnan alapuolella & korkea pitoisuus luonnollisia aktiivisia aineksia, vitamiineja ja kasveja.

Kallisarvoinen mineraali-yhdiste on yhdistelmä Kuolleenmeren mineraaleja & luonnollisesti aktiivisia aineksia (energisoivia vitamiineja ja uniikkeja kasviuutteita):

Ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa

Parantaa ihon luonnollista kykyä sitoa vettä

Tuottaa ja edistää luonnollista kosteutta

Vahvistaa ihon luonnollista suojaa

Antaa optimaalisen ravinnon – kaikille ihotyypeille

Varmistaa ihon uudistumista avustamalla ihosolujen uusiutumista

Ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä

Parantaa ihon rakennetta, sekä hiusten ja päänahan kuntoa

Kun tilaus on lähetetty, saat lähetyksen vahvistuksen sähköpostitse, joka sisältää seurantatiedot. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Miten tiedän, että tilaukseni on vastaanotettu? Tilausvahvistus on viimeinen vaihe tilausprosessissa. Pian tilauksen teon jälkeen, saat sähköpostilla vahvistuksena tilausnumeron ja yhteenvedon tilauksestasi.

Ymmärrämme kuinka tärkeää turvallisuus on sinulle. Kun tilaat netin kautta meiltä, käytämme Secure Sokcet Layer (SSL) salaustekniikkaa. Tämä on edistynein kuluttajien verkkoturvallisuustekniikka tänä päivänä. Voimme vakuuttaa, että tilauksesi vastaanotetaan turvallisesti ja luotettavasti.