ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !
(0)
Υποσύνολο Καλαθιού: 0.00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σκοπός
Η -417 έχει υιοθετήσει αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να σας ενημερώσει για τις πολιτικές της σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από αυτόν τον ιστότοπο. Η χρήση του παρόντος ιστότοπου αποτελεί την αποδοχή σας αυτής της Δήλωσης Απορρήτου και τη συγκατάθεσή σας για τις πρακτικές που περιγράφει.

Αυτόματη Συλλογή Ανώνυμων Πληροφοριών

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο -417, όπως και όταν επισκέπτεστε τους περισσότερους άλλους ιστότοπους, ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας καταγράφονται αυτόματα, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τύπο προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, το όνομα του διακομιστή και τη διεύθυνση IP μέσω της οποίας έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο (Όπως "aol.com" ή "earthlink.net"), την ημερομηνία και την ώρα που έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο, τις σελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπο -417 και τη διαδικτυακή διεύθυνση του ιστοτόπου, εάν υπάρχει, από την οποία συνδέεστε άμεσα με τον ιστότοπο της  -417. Αυτές οι πληροφορίες δεν αποτελούν Στοιχεία Προσωπικής Ταυτοποίησης.

Στοιχεία Προσωπικής Ταυτοποίησης

Τα Στοιχεία Προσωπικής Ταυτοποίησης είναι οι οποιεσδήποτε πληροφορίες οι οποίες σας αφορούν ατομικά και θα επιτρέψουν σε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σας, για παράδειγμα, το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου / φαξ, ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή οποιαδήποτε πληροφορία την οποία υποβάλατε στη -417 και η οποία σας ταυτοποιεί ατομικά.

Το www.minus417.com δεν θα συλλέξει προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν εκτός αν τις παρέχετε. Επομένως, αν δεν θέλετε η -417 να λάβει πληροφορίες για την προσωπική σας ταυτοποίηση, μην τις υποβάλετε.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και να περιηγηθείτε στον ιστότοπο -417 χωρίς να αποκαλύψετε Στοιχεία Προσωπικής Ταυτοποίησης σχετικά με τον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε να αποκαλύψετε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν όπως περιγράφεται παρακάτω.

Η -417 ενδέχεται να συλλέξει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης σχετικά με εσάς από τον ιστότοπό της με μεθόδους όπως οι εξής:

Φόρμες εγγραφής

Αν σας προσφερθεί η ευκαιρία να λάβετε μέρος σε μια προσφορά, να γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης του ιστότοπου -417 ή να επιλέξετε να λάβετε πληροφορίες για την -417 μέσω άλλου ιστότοπου, πρέπει να υποβάλετε αίτηση συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στον ιστότοπο. Αυτή η φόρμα απαιτεί ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τους τομείς ενδιαφέροντος, τη χρήση του προϊόντος ή / και έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης.


Συναλλαγές και Δραστηριότητα

Εάν γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης ή πραγματοποιείτε συναλλαγές μέσω του ιστοτόπου της  -417, η -417 συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές στις οποίες εμπλέκεστε κατά τη διάρκεια της παρουσίας σας στο διαδικτυακό τόπο και όποια άλλη δραστηριότητά σας στον ιστότοπο. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, περιοχές του ιστότοπου που επισκέπτεστε, τον τύπο συναλλαγής, το περιεχόμενο που βλέπετε, τη λήψη ή υποβολή, το ποσό συναλλαγής, την πληρωμή, τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης καθώς και τη φύση, την ποσότητα και την τιμή των αγαθών ή των υπηρεσιών που ανταλλάσσετε και τα άτομα ή τις οντότητες με τις οποίες επικοινωνείτε ή πραγματοποιείτε συναλλαγές.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλες προαιρετικές επικοινωνίες

Μπορεί επίσης να επιλέξετε να επικοινωνείτε με το -417 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω της ιστοσελίδας μας, τηλεφωνικά, γραπτώς ή με άλλα μέσα. Συλλέγουμε τις πληροφορίες σε αυτές τις επικοινωνίες και αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αποτελούν στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης.

Χρήση πληροφοριών

Η -417 μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης που συλλέγονται μέσω του ιστότοπού της κυρίως για σκοπούς όπως:

τη βοήθεια στη δημιουργία και επαλήθευση της ταυτότητας των χρηστών,
το άνοιγμα, τη συντήρηση, τη διαχείριση και τη συντήρηση των λογαριασμών ή των συνδρομών των χρηστών.
την επεξεργασία, την εξυπηρέτηση ή την επιβολή συναλλαγών και την αποστολή σχετικών επικοινωνιών.
την παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης στους χρήστες
τη βελτίωση της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής στις προτιμήσεις των χρηστών
την παροχή προς τους χρήστες ενημερώσεων προϊόντων ή υπηρεσιών, προωθητικών ειδοποιήσεων και προσφορών και άλλων πληροφοριών σχετικά με την -417 και τις θυγατρικές της εταιρείες
την απάντηση στις ερωτήσεις, σχόλια και οδηγίες σας
τη διατήρηση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των συστημάτων της.

Η -417 χρησιμοποιεί τις ανώνυμες πληροφορίες περιήγησης που συλλέγονται αυτόματα από τους διακομιστές της, κυρίως για να την βοηθήσει να διαχειριστεί και να βελτιώσει την ιστοσελίδα της. Η -417 μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί συγκεντρωτικές ανώνυμες πληροφορίες για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπό της σε διαφημιστές, δυνητικούς συνεργάτες και άλλους μη συνδεδεμένους φορείς. Και πάλι, αυτές οι πληροφορίες δεν αποτελούν στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης.

 

Αποκάλυψη πληροφοριών

Η -417 δεν παρέχει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη για τη χρήση τους για σκοπούς μάρκετινγκ απευθείας σε εσάς. Η -417 μπορεί να χρησιμοποιήσει μη συνδεδεμένες εταιρείες για να τη βοηθήσουν να συντηρήσει και να λειτουργήσει τον ιστότοπό της ή για άλλους λόγους που σχετίζονται με τη λειτουργία της επιχείρησής της και οι εταιρείες αυτές μπορούν να λάβουν τις προσωπικές σας πληροφορίες για τον σκοπό αυτό. Η -417 μπορεί επίσης να αποκαλύψει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης σχετικά με εσάς σε σχέση με νομικές απαιτήσεις, όπως σε απάντηση εξουσιοδοτημένης κλήτευσης, κυβερνητική αίτηση ή έρευνα ή όπως άλλως επιτρέπεται από το νόμο. Τέλος, καθώς οι δραστηριότητες της -417 αναπτύσσονται, μπορεί να πουλήσει ή να αγοράσει εταιρικά περιουσιακά στοιχεία και στις συναλλαγές αυτές οι πληροφορίες πελατών μπορεί να είναι ένα από τα μεταβιβασθέντα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης. Εάν η -417, οι διαδικτυακές της επιχειρήσεις, ή ουσιαστικά το σύνολο των περιουσιακών της στοιχείων, αποκτηθούν, οι πληροφορίες πελατών μπορεί να είναι ένα από τα μεταβιβασθέντα περιουσιακά στοιχεία.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Ο ιστότοπος της  -417 μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των διαφημιστών ή των παρόχων περιεχομένου τρίτων που προσφέρουν λήψεις στη -417. Λάβετε υπόψη ότι η -417 δεν ευθύνεται για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων. Οι ιστότοποι που είναι προσβάσιμοι από υπερσυνδέσμους από τον ιστότοπο της -417 μπορεί να χρησιμοποιούν cookies. Η -417 σας ενθαρρύνει να διαβάσετε τις δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από άλλους δικτυακούς τόπους, πριν τους δώσετε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης.

Ασφάλεια

Η -417 διατηρεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές διασφαλίσεις για την προστασία στοιχείων προσωπικής ταυτοποίησης. Αν οι συναλλαγές προσφέρονται στον ιστότοπο, οι πληροφορίες συναλλαγών μεταδίδονται από και προς την  -417 σε κρυπτογραφημένη μορφή, χρησιμοποιώντας συνδέσεις SSL (Secure Sockets Layer) για να προστατεύσουν αυτές τις πληροφορίες από την παρακολούθηση. Η -417 περιορίζει την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες στα πρόσωπα που έχουν νόμιμο σκοπό να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών σε εσάς και στα πρόσωπα τα οποία έχετε εξουσιοδοτήσει να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι οποιαδήποτε ηλεκτρονική αλληλογραφία ή άλλη μετάδοση που στέλνετε μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να προστατευτεί πλήρως από μη εξουσιοδοτημένη παρακολούθηση.

Επιλογή / Αίτηση εξαίρεσης

Για να σας εξυπηρετήσουμε, η -417 θα σας στείλει επικοινωνίες σχετικά με τις συναλλαγές, την ασφάλεια ή τη διαχείριση της ιστοσελίδας της. Από καιρού εις καιρό, η -417 και οι θυγατρικές της μπορεί επίσης να σας στείλουν άλλα μηνύματα ή ενημερώσεις σχετικά με την -417, τις θυγατρικές της ή τις προσφορές τους και άλλες δραστηριότητες. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες που δεν σχετίζονται με συναλλαγές / ασφάλεια από την -417 και τις θυγατρικές της, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει το αίτημά σας στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Ποιότητα Δεδομένων / Πρόσβαση

Η -417 σας επιτρέπει να αλλάξετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τις πληροφορίες που μπορείτε να παρέχετε στην προαιρετική φόρμα εγγραφής. Αν θέλετε να αλλάξετε, να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει το αίτημά σας στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

Τιμές Παράδοσης & Φόροι

Η τιμή παράδοσης για κάθε παραγγελία είναι € 10

Επιστροφή προϊόντος:

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος στην αρχική του συσκευασία εντός 30 ημερών από την ημερομηνία του τιμολογίου. Αφού λάβουμε το προϊόν, θα σας στείλουμε πίσω ένα πιστωτικό τιμολόγιο το οποίο θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για την επόμενη αγορά σας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Η -417 διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει αυτή την πολιτική ανά πάσα στιγμή. Εάν γίνει ουσιαστική αλλαγή στους όρους αυτής της πολιτικής, η -417 θα δημοσιεύσει μια ειδοποίηση στην αρχική σελίδα της και έναν σύνδεσμο προς τη νέα πολιτική.

Επικοινωνώντας μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, τις πρακτικές πληροφόρησης της -417 ή τις συναλλαγές σας με την -417, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!