Χωρίς parabene - χωρίς ορυκτέλαιο

(0)
Υποσύνολο Καλαθιού: 0.00

Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΦΕΛΗ

"Νεκρά Θάλασσα" - αυτή η θάλασσα και ολόκληρη η περιοχή στην ακτή της είναι πολύ ζωντανή. Η Νεκρά Θάλασσα βρίσκεται περίπου 400 μέτρα κάτω από τη στάθμη της θάλασσας στο χαμηλότερο σημείο της επιφάνειας της γης και αποτελεί τμήμα της κοιλάδας Rift της Συρίας - Ανατολικής Αφρικής, που περιβάλλεται από τα βουνά της Ιουδαίας στα δυτικά και τα βουνά Moab στα ανατολικά. Το νερό της Νεκράς Θάλασσας περιέχει 21 ορυκτά, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, βρώμιο και κάλιο. 12 από αυτά δεν απαντώνται σε καμία άλλη θάλασσα ή ωκεανό και μερικά αναγνωρίζεται ότι χαλαρώσουν, τρέφουν το δέρμα, ενεργοποιούν το κυκλοφορικό σύστημα και απαλύνουν την δυσφορία από τους ρευματισμούς και τις μεταβολικές διαταραχές. Η σύγκριση μεταξύ της χημικής σύνθεσης της Νεκράς Θάλασσας και των άλλων λιμνών και ωκεανών δείχνει ότι η συγκέντρωση του αλατιού στη Νεκρά Θάλασσα είναι 31,5%. Η συγκέντρωση των ιόντων SO4 είναι πολύ χαμηλή και η συγκέντρωση των ιόντων βρωμίου είναι η υψηλότερη από όλα τα νερά στη γη. Τα χλωρίδια εξουδετερώνουν τα περισσότερα από τα ιόντα ασβεστίου στη Νεκρά Θάλασσα και στις περιοχές που την περιβάλουν. Ενώ στις άλλες θάλασσες το NaCl είναι 97%, στη Νεκρά Θάλασσα η ποσότητα του NaCl είναι μόνο 12-18%. Η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται από 19 βαθμούς Κελσίου τον Φεβρουάριο ως τους 31 βαθμούς Κελσίου τον Αύγουστο.


Η Νεκρά Θάλασσα είναι μια από τις πιο αλατούχες λίμνες στον κόσμο. Τροφοδοτείται κυρίως από τον ποταμό Ιορδάνη στα βόρεια και από ολοετή πηγές και ρέματα από την ανατολή και τη δύση. Χωρίς διέξοδο, η Νεκρά Θάλασσα είναι μια "τερματική λίμνη" η οποία χάνει τεράστιες ποσότητες νερού μέσω εξάτμισης από τον ζεστό ξηρό αέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παρουσία υψηλών συγκεντρώσεων αλάτων και μετάλλων σε μια μοναδική σύνθεση που είναι ιδιαίτερα πλούσια σε χλωριούχα άλατα μαγνησίου, νατρίου, καλίου, ασβεστίου, βρωμίου και άλλων. Η χημική σύνθεση του αλμυρού νερού της Νεκράς Θάλασσας αντικατοπτρίζει τη διάβρωση, καθώς και την ανακύκλωση παλαιότερων ιζημάτων. Η έκπλυση ορυκτών από τα γεωλογικά στρώματα αλλά και ορισμένες θερμές πηγές στις ακτές της συμβάλλουν επίσης στη σύσταση του αλμυρού νερού της Νεκράς Θάλασσας. Επιπλέον, προσχωσιγενή ιζήματα αποτελούν την πολύτιμη ορυκτή λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, γνωστή και ως θεραπευτική μαύρη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας.
 
Η Νεκρά Θάλασσα είναι το μεγαλύτερο ιαματικό λουτρό στον κόσμο & το χαμηλότερο σημείο της γης, το οποίο βρίσκεται 417 μέτρα (1,373 πόδια) κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η Νεκρά Θάλασσα είναι ένα από τα πιο μοναδικά ιαματικά λουτρά:
 

Περιέχει 10 φορές περισσότερα Άλατα και Ορυκτά από οποιαδήποτε άλλη Θάλασσα ή Ωκεανό στον κόσμο. Αυτά τα πλούσια, μοναδικά ορυκτά και η λάσπη φέρνουν φυσικά οφέλη υγείας και ομορφιάς σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
 

Τα Πολύτιμα Ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας είναι γνωστά επειδή:
 

Προκαλούν ένα χαλαρό συναίσθημα & Θρέφουν το δέρμα
 

Ενεργοποιούν το κυκλοφορικό σύστημα & Απαλύνουν την δυσφορία από τους ρευματισμούς και τις μεταβολικές διαταραχές

The Dead Sea is the largest natural Spa in the world & the lowest point on earth, situated 417 meters (1,373 ft.) below Sea Level. The Dead Sea is one of the most unique healing SPA resources:

it contains 10 times more Salts & Minerals than any other Sea or Ocean in the world. These rich, unique minerals and mud bring natural health and beauty benefits for people, worldwide.

The Precious Dead Sea Minerals are known for:

Inducing a relaxed feeling & Nourishing the skin 

Activating the circulatory system & Easing rheumatic discomfort & metabolic disorders