ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !
(0)
Υποσύνολο Καλαθιού: 0.00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ

Moty Fridman, Αλλάζοντας το πρόσωπο της ομορφιάς

“Το πρόσωπό σας είναι ο καμβάς σας. Πριν από το μακιγιάζ και άλλους ενισχυτικούς παράγοντες, η ομορφιά ξεκινά με την περιποίηση του δέρματος.”

~Moty Fridman

 

 

Γεννημένος στο Ισραήλ, ο Moty Fridman αναγνωρίζεται στον κόσμο της τέχνης ως καταξιωμένος και πρωτοποριακός γλύπτης. Αν και η τέχνη του είναι γνωστή εδώ και χρόνια, ο Moty αποφάσισε να εισέλθει σε ένα άλλο βασίλειο ομορφιάς: τη φροντίδα της επιδερμίδας. Το 2003, ο Moty ίδρυσε την -417, ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα περιποίησης της επιδερμίδας που πωλείται σε περισσότερες από 15 χώρες, όπως η Γαλλία, η Ελβετία, η Ρωσία, η Δανία και η Αργεντινή. Η μοντερνιστική φιλοσοφία του Moty εκτείνεται στην ομορφιά και πέρα ​​από αυτήν. Ως καλλιτέχνης, το συνεχές πάθος του Moty για την ομορφιά και την αγνότητα τον ενέπνευσε να δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας ως εργαλεία για να βοηθήσουν τις γυναίκες να γίνουν δημιουργοί της δικής τους τέχνης. Τα προϊόντα της -417 εκτίθενται σε μια σειρά σαν αυτή με την οποία ένας καλλιτέχνης θα ζωγράφιζε, αρχίζοντας με προϊόντα για να "προετοιμάσει τον καμβά".

Η -417 είναι μια αποκλειστική και μοναδική σειρά προϊόντων φυσικής φροντίδας δέρματος που βασίζονται σε φυσικά ενεργά συστατικά και ορυκτά στοιχεία από τη χαμηλότερη τοποθεσία στον κόσμο - τη Νεκρά Θάλασσα. Το όνομα της εταιρείας έχει γίνει αποδεκτό κατά την ίδρυση της εταιρείας, ως το εμπορικό σήμα που συμβολίζει την ακριβή τοποθεσία της Νεκράς Θάλασσας η οποία βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας της. Ο Moty συνεργάστηκε με μια ομάδα χημικών στα κορυφαία ερευνητικά εργαστήρια της Ευρώπης για να αναπτύξει προϊόντα και θεραπείες με φόρμουλες που συνδυάζουν την ευημερία και την τεχνολογία για μια θετική μετασχηματιστική επίδραση στο σώμα και το μυαλό.

Σήμερα, η σειρά προϊόντων πλήρους και υψηλής απόδοσης της -417, της παρέχει μια μοναδική πηγή για να υπερβεί τόσο τα επαγγελματικά ιαματικά λουτρά όσο και την αναζήτηση του καταναλωτή για την εύρεση της ευημερίας και της υγείας του δέρματος. Η -417 βασίζεται σε ένα πλούσιο και εδραιωμένο παρελθόν, αλλά συνεχώς εξελίσσεται για μελλοντική ανάπτυξη και προώθηση. Η χρήση φυσικών και επιστημονικά αποδεδειγμένων συστατικών σε προϊόντα ομορφιάς συνεχίζει να καθοδηγεί τη σύγχρονη και δημιουργική πολιτική της μάρκας.

Από την Ευρώπη μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, η -417 είναι αφιερωμένη στη βιομηχανία της ομορφιάς. Στο τιμόνι της εταιρείας, ο Moty ανοίγει ένα νέο δρόμο στην αγορά ομορφιάς, παντρεύοντας αποτελεσματικά επιστημονικά αποδεδειγμένα προϊόντα με τη μητέρα φύση. Ο Moty έφερε την -417 σε νέο επίπεδο διεθνούς αναγνώρισης τοποθετώντας την ως ένα σημαντική παίκτη στη βιομηχανία ομορφιάς. Στο προσκήνιο, το όραμα του Moty είναι να δημιουργήσει ένα παγκόσμια εμπορικό σήμα ανώτερων προϊόντων που ξεπερνά τις ηπείρους και τους πολιτισμούς.