Χωρίς parabene - χωρίς ορυκτέλαιο

(0)
Υποσύνολο Καλαθιού: 0.00

Η Νεκρά Θάλασσα είναι το μεγαλύτερο φυσικό ιαματικό λουτρό της Γης. Βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του πλανήτη (417 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας), άφθονη σε μια ποικιλία ορυκτών με αποδεδειγμένες θεραπευτικές ιδιότητες και καλλυντικά οφέλη. Τα ζωογόνα νερά της Νεκράς Θάλασσας περιέχουν την υψηλότερη συγκέντρωση ορυκτών στον κόσμο - ένα εκπληκτικό 32%. Τα ιζηματογενή στρώματα πλούσιας, μαύρης ορυκτής λάσπης από πηλό παράγουν εξαιρετικές συγκεντρώσεις φυσικών στοιχείων (δέκα φορές περισσότερο από τα ωκεάνια) - όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το κάλιο, το στρόντιο, το βόριο και τον σίδηρο - που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός υγιούς και εύπλαστου δέρματος. Τέλος, το εξαιρετικά χαμηλό υψόμετρο παρέχει μια πυκνή κουβέρτα καθαρού, χωρίς ρύπους οξυγόνου, που παρέχει πρόσθετη προστασία στο φιλτράρισμα των επιβλαβών ακτινών του ήλιου. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι προσέρχονται από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν αυτή τη μαγική, όαση ενίσχυσης της υγείας.
 

Αντιθέτως. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο με πολύ ευαίσθητο δέρμα ή ακόμα και δερματικές διαταραχές έρχονται στη Νεκρά Θάλασσα για να βυθίσουν το σώμα τους στα πλούσια σε ορυκτά νερά. Τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας εγκρίνονται και συνιστώνται από τους πιο γνωστούς δερματολόγους παγκοσμίως, τόσο ως εξαιρετικό φάρμακο για την ανακούφιση των συμπτωμάτων των δερματικών προβλημάτων όσο και ως καθημερινή φροντίδα για τη διατήρηση της υγιούς επιδερμίδας σε βέλτιστα επίπεδα. Η πλειοψηφία των προϊόντων Minus 417 είναι εγκεκριμένα για ευαίσθητο δέρμα.
 

Τα ορυκτά παρέχουν τη σύνταξη για τη φυσική γλώσσα του δέρματος, επιτρέποντας τη διακυτταρική ανταλλαγή μηνυμάτων και βοηθώντας το δέρμα να εκτελεί καλύτερα τις μεταβολικές του λειτουργίες και να διατηρεί και να παραδίδει την υγρασία όπου χρειάζεται. Ζωτικά για την υγιή λειτουργία του δέρματος είναι το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το κάλιο και το νάτριο, που προσελκύουν και συγκρατούν το νερό και ως εκ τούτου θεωρούνται Φυσικοί Ενυδατικοί Παράγοντες (NMF).
 

Ο πυρήνας της -417 είναι ένα Πολύτιμο Ορυκτό Σύμπλεγμα, ένας πρωτοποριακός συνδυασμός Αιθέριων Ορυκτών Νεκράς Θάλασσας από το χαμηλότερο μέρος της γης, τη Νεκρά Θάλασσα, 417 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και με Υψηλή συγκέντρωση φυσικών δραστικών συστατικών (Βιταμίνες και Φυτά).


Το Πολύτιμο Ορυκτό Σύμπλεγμα είναι ένας Συνδυασμός Αιθέριων Ορυκτών Νεκράς Θάλασσας & Υψηλής συγκέντρωσης φυσικών ενεργών συστατικών (Ενεργοποιητικές Βιταμίνες & Μοναδικά Εκχυλίσματα Φυτών):


Διατηρεί το φυσιολογικό επίπεδο ενυδάτωσης του δέρματος
Ενισχύει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί το νερό
Παρέχει και προωθεί φυσική υγρασία
Ενισχύει τη φυσική προστασία του δέρματος
Παρέχει τη βέλτιστη διατροφή - για όλους τους τύπους δέρματος
Εξασφαλίζει αναγέννηση του δέρματος βοηθώντας την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος
Αποτρέπει τα σημάδια γήρανσης
Βελτιώνει την υφή του δέρματος, καθώς και τις συνθήκες για τα μαλλιά και το κρανίο

Μόλις αποσταλεί μια παραγγελία, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης αποστολής που περιέχει τις πληροφορίες παρακολούθησης. Μπορείτε επίσης να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών για βοήθεια σχετικά με την παρακολούθηση της παραγγελίας σας.
 

Μια επιβεβαίωση παραγγελίας θα εμφανιστεί ως το τελευταίο βήμα της διαδικασίας παραγγελίας σας. Λίγο αργότερα, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν αριθμό παραγγελίας και περίληψη της παραγγελίας σας.
 

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια για εσάς. Όταν παραγγείλετε ηλεκτρονικά από εμάς, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL). Αυτή είναι η πιο προηγμένη τεχνική ασφάλειας για τους καταναλωτές μέχρι σήμερα. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί με ασφαλή και σίγουρο τρόπο.